Facts About Borduren en opdrukken in arnhem Revealed

Wiki Article

Ik had maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen door de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden fulfilled het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Kunnen in allerlei verschillende kleuren en maten worden geborduurd. Ik beschik above een zeer groot kleuren assortiment. Houd u er rekening mee dat een eigen brand of afbeelding die u aanlevert moet worden omgezet naar een ‘borduurpatroon’, wij noemen dit digitaliseren van de borduurkaart.

Na een paar afspraken is het symbol opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Experienced mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog Tremendous vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw brand voor mij ontworpen puur uit passie.

Tremendous fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens five producten laten testen fulfilled borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Super fijn!

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het start out goed meegedacht in excess of het bedrukken van onze kleding met symbol's.

Heel blij met het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede assistance :D Zeker aan te raden

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Of je nu kiest voor geborduurde polo’s voor je winkelpersoneel of fleecejassen voor je buitendienstmedewerkers, satisfied borduurwerk zet je je bedrijf letterlijk en figuurlijk op de kaart.

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot satisfied reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij fulfilled het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste emblem click here te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Overweeg de complexiteit: Ik houd er rekening mee dat zeer gedetailleerde ontwerpen mogelijk niet goed tot hun recht komen in borduurwerk.

Report this wiki page